30 Mayıs 2013 Perşembe

Renkli kişilikler / günün fıkrası


By on 5/30/2013 01:37:00 ÖS

www.ucuzcubekir.com pop art

Sık sık duyarız "renkli kişilik" kavramını.. Nedir bunun  açıklaması? Benim resimde yaptığım gibi yüzünü Pop Art sanatının yol göstericiliğinde rengarenk boyayarak olmuyor elbette bu iş.. Ya da ne bileyim rengarenk giyinip marjinal görüntü vererek de olmuyor. Farklı özelliklere sahip, ilgi alanları çok çeşitli olan, konuşunca ağzından bal damlayıp kendisini herkese dinleten insanlar bence bu bahsedilen renkli kişilikler. 
Hani bazıları vardır, dümdüz tiplerdir. Yani sıkıcıdırlar, hayatları monotondur, anlatacak pek bir şeyleri de yoktur .. Onların rengi bence olsa olsa gridir. Karartıcı, sıkıcı, gereksiz.. Aksini düşünün; bulunduğu ortama enerji veren,kıpır kıpır hani bıcır bıcır tipler vardır. Saatlerce konuşsanız bıkmazsınız.. 
Haydi griye boğmadan sizi, günün fıkrası ile bitirelim bu renkli muhabbeti o zaman..

GÜNÜN FIKRASI YİNE TEMEL'DEN

4 Kişilik

Temel fıkralarıTemel asansöre binmiş. Başlamış beklemeye, bir süre sonra Dursun'u görmüş. O'nu da çağırmış birlikte beklemeye başlamışlar. Bir kişi daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş. Temel hemen cevap vermiş.
-"Uşagım görmey misun ha burda 4 kişiliktir yazayi" demiş.

Grisi olmayan renkler olsun hayatınızda..
Ucuzcu Bekir Abi'niz..




Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

2 yorum:

  1. Güzel fıkra :) Ben zaten hayatı gri olmayan biriyim, fakat ne yazık ki renkli insanlar genelde yalnız kalır, anlaşılmaları daha zordur, yada yanlış anlaşılırlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten gökyüzündeki yıldızlar da yalnız değil midir, zirvedekiler de yalnız değil midir:) Onların hepsi renkli kişiliklerdir ve genellikle pek anlaşılmazlar:)

      Sil

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.