6 Eylül 2013 Cuma

Ucuzcu Bekir, yine yazarla atışıyor!


By on 9/06/2013 09:13:00 ÖÖ

bekir-yelkenli
Bu yazar milletine akıl sır erdirmek mümkün değil kardeşim. Beni her gün bin bir türlü kılığa sokuyor. 
"Yahu bu kadar uçma, biraz ayakların yere bassın!" diyorum. Laf söz anlamıyor. 
"Bir gün sen, bir başarı hikayesi olarak dillere dolanacaksın Bekir Abi'cim!" diyor. İyi güzel de benim etim ne, budum ne? Gerçi etim budum yerinde, şişman, göbekli, bildiğiniz yurdum insanıyım. Yurdumun ilk sanal esnafı olacakmışım! Ne diyeyim, yazar kısmının hayal dünyasına karışılmaz, sağları solları da belli olmaz bu tiplerin.. "Tamam, sen nasıl istersen sevgili yazarcığım" diyorum, içimden de "La Havle" çekiyorum.
Yarattığı karakterle bu kadar zıtlaşan bir yazarı ne duydum, ne de okudum bu güne kadar.. Bizimki bir tuhaf işte, hepsi çeşit çeşit bunların..

Beni ünlü yapmaya uğraşıyor. O zaman "reklam yap!" diyorum. Ona da yanaşmıyor.. Ben, hiç para harcamadan ünlü olan bir sanal esnaf olacakmışım.. Ticaretten anlamadığı ortada işte! Hadi bakalım, göreceğiz. Gerçi ünlü olsam ne olacak ki! Yazarın kafasında kim bilir ne hayaller var!  Gerçi bu günkü fotomantaj da fena değil hani. Baksanıza dert yok, tasa yok yelkenimizle açılmışız denize.. Ah be yazarcığım, ne güzel olurdu böyle bir hayat! Aslında en güzelini O yapıyor belki de; hayallerini açığa çıkarıyor, onları büyütüyor, kime ne zararı var ki? 

Hayalsiz yaşanır mıydı? Ben bile bir hayali karakter olarak şahsen hayalsiz yaşayamazdım. Yazarımla en iyi anlaştığımız konu da bu belki de.. Biz böyle çok mutluyuz..

Hayalci Bekir Abiniz olarak hepiciğinizi dükkanıma da bekliyorum, bilmem hatırlatmama gerek var mı? Gerçi siz biraz tembelsiniz, yerinizden kıpırdamıyorsunuz hiç.. Tembel olmasaydınız şu yazdıklarıma bir iki yorum bırakırdınız, dükkana uğrardınız yalan mı? 

Hadi bakalım bu kadar geyik yeter, işinizin başına dönün artık..

Kalın sağlıcakla,

Hayalci ve de muhabbeti seven Ucuzcu Bekir Abi'niz.. 





Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

4 yorum:

  1. Bekir abim yazar haklı, yazarlar her zaman haklıdırlar;) Böyle giderse biz de seninle atışmak zorunda kalacağız.
    Aylardır dükkanını takip ediyorum,bir kampanya veya bir indirim kuponu bekliyorum yapmıyorsun :( Sana çok alıştık ve sevdik..Ama sevgi başka kampanya başka;) Yap bi güzellik, koy bi demlik çay cümbür cemaat gelelim tükkanına ;) Almasak da çayını içeriz, hayır duanı alırız.

    YanıtlaSil
  2. Demetçim canım kardeşim, sen tam benim kafa dengim birisin ama yazarla atışmamızda benim değil de o tuhaf kişinin tarafını tutmana bozuluyorum bak:)
    Şimdi sen bir şey beğen dükkandan, yaz bana; söz sana özel indirim yaparım. Dükkan bir network sistemine bağlı olmasa bedava da verirdim sana ayıpsın:)
    Ama sadece 10 liralık indirim kuponu yapabiliyorum şimdilik; o da 100 lira üstü ürün seçeceksin, sepetinde mavi ile yazılanlardan bir tane olacak, sonra da bana mail atıvereceksin, ben de sana indirim kuponu kodunu gönderecem:) Nerdee eski dükkanlar gözüm:) Sanal esnaf olunca bu işler böyle oluyor maalesef:) Ah be Demetçim, bir çay ikram edebilsem size benden iyisi olmayacak:)

    not: Bizim bu samimiyetimizi bizim yazar görüp kıskanacak ya, öyle seviniyorum ki:)) Sen hep gel olur mu, çatlatalım bizimkini:))

    YanıtlaSil
  3. Bekir Abi, bence de sen yazarla atışma. Hayal etmeyen başaramaz ki. Hem de bol bol hayal edeceksin, ama çalışacaksın da aynı zamanda bunların olması için. Senin yazar ikisini de yapıyor, ilişme ona:) Dinimizde bile var, ayetlerde "kulum istesin,ben vereyim "diyor Rabbimiz. Bol bol isteyeceksin. İsteyip çabalayacaksın, olur.
    Senin dükkanın çok çok tanınan bir dükkan olacağı, siparişlere yetişmek için koşturacağın günler gelecek inşallah...Sağlıcakla kal.Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selencim, canım kardeşim neden hepiniz de yazarı tutuyorsunuz anlamıyorum:) Hayali karakterim diye negatif ayrımcılık mı yapıyorsunuz yoksa bana:) Damarıma basmasın, ben de O'na kızmayayım değil mi ama:)
      Hem zaten atışmadan, didişmeden hayatın tadı mı kalır:)
      İyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hep gel olur mu.. Sizler geldikçe ben çok seviniyorum:)
      Kal sağlıcakla:)
      NOT: DÜKKANA DA GEL:)

      Sil

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.