5 Eylül 2013 Perşembe

Perşembe perişanlık değildir, size hayatınızın fırsatını anlatıyorum!


By on 9/05/2013 12:52:00 ÖS

bekir-su-damlasi
İki gündür salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır deyip duruyoruz. Beklediğiniz şeyi yapmayacağım; bu gün "perşembe perişanlıktır!" demeyeceğim üzgünüm. Aksine perşembe belki de çok güzel bir fırsatla karşılaştığınız gündür diyeceğim.. Şimdi "Amma yaptın Bekir Abi, ne fırsatı ile karşılaşacağız ki sıradan bir perşembe gününde" demeyin! Biraz sabırlı olun, anlatacağım size tane tane..

Efendim bizim yazarla birlikte dün akşam bir web seminerine katıldık. Konu tatildi, ee  konu tatil olunca ben zaten sudaki baloncuklar misali keyiflendim. (bkz. resmim) Her neyse Antalya'nın incisi Alanya'da  çok güzel bir otelden bahsedildi.. Alanya'da tatil deyince tabii ki ben kulaklarımı iyice açıp dinledim.. Şimdi diyeceksiniz ki Alanya'da binlerce otel var, bunun nesi fırsat? Evet doğrudur, binlerce otel var. Peki şimdi soruyorum size: 

"Hangi otelde tatil yaptığınız için size para veriyorlar?"

  Komik geldi değil mi, içinizden:"Bu Bekir Abi de iyice şaşırdı artık, tatil yapınca hangi otel üste para verir ki?" diyorsunuz. Haklısınız, ben de başlangıçta öyle düşünmüştüm ama bu otel başka otel arkadaşlar. Bu otelde tatil yapınca aynı zamanda kendi işinizi de kurmuş olacaksınız.. Nasıl mı, network marketing dedikleri, Türkçe'de "tavsiye pazarlaması" olan sisteme geçmiş bu otel.. 
Yani diyelim ki bu sisteme üye oldunuz. Bunun karşılığında otelde tatil yapmak için tatil çekleri alacaksınız,  tatilinizi bir güzel yapacaksınız. Bu yaptığınız tatil sonunda size indirim çekleri verecekler. Eşinize dostunuza, moda deyimle network'ünüze bu indirim çeklerini dağıtacaksınız. Çekin üzerinde sadece size özel olan bir kod numarası olacak.
  Mesela 2000 TL'lık bir tatil almak isteyen arkadaşınız Esra'ya %25 indirim çeki verdiniz diyelim. Esra buna "hayır" demeyecek. Günümüzde nerede ne promosyon var diye araştırır haldeyiz çünkü her şeyi.  Neyse efendim, Esra kardeşimiz sizden aldığı çekle 2000 liralık tatilini %25 indirimle 1500 TL'ya getirmenin keyfinde.. Peki siz ne kazanacaksınız? Esra'nın indirimli tatil aldığı 1500 TL'nin %25'ini yani 375 TL'yi kazanmış olacaksınız.. Hiç de fena para değil gördüğünüz gibi!  Bu indirim çeklerini aslında Amway'cilerin sattığı diş macunu gibi, ya da Avon'cuların sattığı ruj gibi düşünebilirsiniz. Avantajı ise, arkadaşınıza bir şey satıp O'ndan para almanın sıkıntısını yaşamayacak oluşunuz. Sizin kod numaranızla tatilini satın aldığında Esra'nın haberi bile olmadan banka hesabınıza komisyonunuz yatacak. Yani kişisel ilişkilerinize ticaret sokup arayı bozmamış olacaksınız. Benim en çok bu yönü hoşuma gitti. Alan memnun, satan memnun hesabı bir yerde.. 
Bu Esra sisteme üye değil, yanlış anlamayın; sadece sizin indirim çeklerinizle bir kereliğine otele tatile gitti.
Sisteme üye kazandırırsanız, ayrıca para kazanıyor olacaksınız. Yani her network sistemde olduğu gibi, kazandırdığınız iki üye karşılığında size ödeme yapılacak. Siz diyelim ki komşularınız Hasibe Teyze ile Hulusi Amca'yı sisteme üye yaptınız ve tatile gönderdiniz. Paranızı alacaksınız, sonra onlar da ikişer kişi üye yapmaya, yani insanlara tatil tavsiye etmeye devam ettiklerinde siz hala para kazanmaya devam ediyor olacaksınız.. Sınırsız derinlik dedikleri olay da bu.. Yani Hasibe Teyze'nin yengesi bu sisteme dahil olacak mesela, siz o yengeyi hiç görmediğiniz halde aranızda bir iş ilişkisi bağı kurulmuş olacak.. Sonra o yenge de teyzesine satacak, zincirin halkaları arttıkça siz yattığınız yerden para kazanmaya devam edeceksiniz.. İsterseniz Almanya'daki dayınıza bile tatil tavsiye edebilirsiniz, kargo derdi yok nasılsa.. Gitsin sizin tavsiyenizle tatilini yapsın, size de azıcık faydası dokunsun değil mi ama!

Velhasılı kelam, hem tatil yapıp hem de düzenli bir ek gelire kavuşmuş olacaksınız. Bundan güzel fırsat olabilir mi? Açıkçası ben bu işi pek sevdim. Düşünsenize, katalog yok, ürün satma derdi yok, kapı kapı gezmek yok.. Sadece tatil tavsiye edeceksiniz o kadar.. Tatile kim "hayır" der ki, hele de üstüne para kazanacaksa!  Efendim çok merak ediyorsanız sistemin detaylarını, ucuzcubekir@gmail.com adresine bir mail atın, detaylı detaylı anlatayım size.. Bu arada benden hatırlatması; bir network sistemine baştan girenler her zaman avantajlı olur, bu avantajı iyi kullanın bence..

"Peki Bekir Abi, sistem şahane de  bu nasıl bir otel?" diye sormakta haklısınız elbet. "Otelin ismi şimdilik sürpriz olsun, detaylı bilgi isteyene veririm" diyeyim ama şöyle de anlatayım:



Alanyada-otel
Efendim otelimiz 4 yıldızlı olup Alanya merkeze 2 km. uzaklıkta. Denize uzaklığı sadece 100 metre ve kendi özel plajı var. Şezlong, şemsiye derdiniz yok anlayacağınız. 2 tane yüzme havuzu, aqua parkı ve bir adet de çocuk havuzu mevcut. Konsepti herşey dahil sistem, hizmet kalitesi süper. Tüm odaları deniz manzaralı, animasyonu da var. Üstelik bu otelin en güzel özelliklerinden biri, Türkiye'de engelliler için en çok özel odayı bulunduruyor olması. Yani engelli dostu bir otel..  Zaten daha önce gidenleriniz, hangi otelden bahsettiğimi hemen anlamıştır zaten. Bu arada hatırlatayım, sistemi kuranlar yılların turizmcileri. Dolayısıyla bu iş tek otelle sınırlı kalmayacak, hedefler büyük. Tatil köyleri, yurt dışı turlar, butik oteller de sisteme dahil olacak çok yakında! 

Gördünüz mü, her perşembe perişanlık değilmiş işte! Kemal Sunal ustayı sevgiyle anarak diyorum ki:

Bu perşembe, belki de hayatınızın fırsatını yakaladığınız perşembedir. Böyle perşembeler her zaman böyle ayağınıza kadar gelmez, haberiniz olsun..

Tatil tadında günleriniz olsun,
Kalın sağlıcakla
Sürprizleri bitmeyen hayali Bekir Abi'niz..


NOT: Okullar açılmadan, yavrularınızı tamamen güvenli lisanslı markalı çantalarla, kalem kutularıyla sevindirmek isterseniz okul ürünlerine buradan   bakabilirsiniz dükkanda.. Ne o, hala güvenmiyor musunuz Bekir Abi'nize? Çok ayıp ama, küstürmeyin koca adamı yahu! 






Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.