4 Eylül 2013 Çarşamba

Çarşamba çarşafa dolanır..


By on 9/04/2013 09:32:00 ÖÖ


Ucuzcu-Bekir-calisiyor

Bu sabah yine yazarla beraber erkenden kalktık. Bizimkinin yüzünde güller açıyor. Google Amca'sına sormuş, bensiz yapamıyormuşsunuz. Aman bir seviniyor, bir seviniyor sormayın.. Yazar keyifli olunca Bekir Abi'niz de mutlu oluyor tabii. Sözü bana bırakıyor haliyle..

Dün salı dediniz  bütün gün sallandınız, iş miş yapmadınız.  Oldu mu günlerden çarşamba.. İnsan istedikten sonra sallanmaya bahane çok.. Alın işte size bunun kanıtı, sabah sabah içiniz açılsın, gülümseyin biraz.. 




Rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi şunun şurasında perşembeye ne kaldı ki, dayanın, sıkın dişinizi biraz..

Yalnız bu gidişle aramız bozulacak haberiniz olsun. Dün sizin için o kadar uğraştım, ofisinizi eğlenceli hale getirin diye size birbirinden komik ürünleri anlattım. Siz öyle tembelsiniz ki gelip dükkana bir siftah bile atmadınız.. Bu Bekir ne yer ne içer diye hiç düşündüğünüz yok, işiniz gücünüz AVM'lere gitmekte..
Gelin canlarım, ciğerlerim bizim dükkana da bir uğrayın, bu küçük esnaf biraz satış yapsın, keyfi yerine gelsin de anlatacak hikayeleri çok olsun değil mi ama.. Eğer bunalım takılmamı istiyorsanız o başka tabii ki..

Latife yapıyorum elbet, ama gelin yahu, gelin dükkana da..

Yüzünüzde gülümseme eksik olmasın,
Kalın sağlıcakla dostlarım..




Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.