18 Eylül 2013 Çarşamba

Ucuzcu Bekir göbeklilere savaş açtı!!


By on 9/18/2013 02:44:00 ÖS

Kaç zamandır yazamadım sizlere, ama işte yine karşınızdayım dostlarım. Ucuzcu Bekir, sevenlerini asla yalnız bırakmaz, benden kurtuluşunuz yok maalesef..
Gelin beraber kilo verelim bu gün.. Nereden çıktı şimdi bu Bekir Abi demeyin hemen! Azıcık sabırlı olun.. Şimdi önümüz kış, bünye yağlı salçalı yemekler isteyecek, tatlılar isteyecek. "Ben kendimi tutarım, yemem!" demeyin, kendinizi de boşuna kandırmayın, yiyeceksiniz işte, ben biliyorum.. Neyse efendim koskoca Ucuzcu Bekir size diyet reçetesi verecek değil elbet.. Mesela diyorum ki gelin bir pedometre alın..

adım-sayar     Efendim kilo vermek için günde 10.000 adım atmak gerekiyormuş, duymuşsunuzdur. Oturarak çalışanlar ise maalesef günde 5000 adım ancak atıyormuş.. Bu pedometreyi takıyorsunuz belinize, o sizin adımlarınızı sayıyor. Bir baktınız 2500 adım ancak atıyorsunuz günde, hemen ertesi gün bu sayıya 500 ekleyin.. Ertesi gün bir 500 daha ekleyin, böyle böyle 10.000'e çıktığınızda zaten kilo vermeye de başlayacaksınız.. 
"Nerede adım atacağım Bekir Abi'cim, ofiste bütün gün çalışıyorum" gibi bahaneler bulmayın. Mesela çaycıdan çay isteyeceğinize gidin efendim kendi çayınızı kendiniz alın, etti size 50 adım, belki de daha fazla! ( Çaycının benimle bir akrabalığı yok bu arada) Çay bardağınızı geri götürün.. Yan odadan arkadaşınız bir şey mi soruyoır telefonla, " telefonla olmaz, geliyorum" deyin, etti mi size gidiş geliş 15 adım! Asansöre binmeyin efendim, azıcık merdiven inin çıkın, hem adım sayınız artsın, hem de ekstradan karın kaslarınız çalışsın fena mı yani.. 
Eve gittiniz, "Hanım bir bardak su ver!" demeyin, bir zahmet gidin mutfaktan kendiniz alın suyunuzu mesela! ( Sizin hanımı da tanımıyorum bu arada) 
Uzaktan kumandayı salonun en uzak köşesine koyun, hatta orada unutun.. Eskiden kumanda mı vardı? Efendime söyleyeyim, eve giderken yolu biraz uzatıverin, ara sokakları deneyin..
Hayatınıza hareket gelsin a benim tembel kardeşlerim..

Durduk yerde açmadım elbet pedometre  konusunu! Siz kilo verirken Bekir Abiniz de biraz para kazansın değil mi ama?
Efendim artık biliyorsunuz dükkanın yolunu, Pedometre almak için buraya tıklayın . Elbette benden alacaksınız, ya kimden alacaksınız? 
 Bizim dükkanda bu pedometre sadece 8,14 TL 
E gelmişken başka şeylere de bakarsınız artık.. Voit voit 412 El yayı var mesela 9,06 TL. Yanında onu da alın, kaslarınızı da geliştirirsiniz. Her şeyi de ben söyleyecek değilim ya canım, siz de hayret bir şeysiniz!

Bu kış göbekli insan görmek istemiyorum, kendim de dahil!

Hadi bakalım, acele edin, dükkan kapanmadan yetişin!

Dükkanın yönetim panelinden bakıyorum kimler gelmiş, kimler üye olmuş, kimler alış veriş yapmış diye, kaçarınız yok anlayacağınız..
Kalın sağlıcakla! 

Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

4 yorum:

  1. Ben diyet yapıorum ama gun boyu oturuorum yurumek sart tabi :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    22. takipçiniz benim.
    Bu arada birbirinden güzel hediyeleri olan 3 farklı çekilişim var, kaçırmayın derim, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.