3 Eylül 2013 Salı

İş yerinde zaman geçirme yolları Ucuzcu Bekir'de


By on 9/03/2013 08:59:00 ÖÖ

Şimdi üç gün tatilden sonra dün işe gittiniz, sayemde pazartesi sendromu da yaşamadınız biliyorum. Bu gün oldu salı, şanslıysanız 4 gün sonra yine tatil gelecek. Gerçi cumartesi çalışmayan kalmadı pek artık. Bizim gibi esnaf milleti içinse tatil, akşamları eve gidip uyumak anlamına geliyor. O yüzden şansınızın kıymetini bilin..

Salı evet, salı sallanır biliyorsunuz. Şimdi ofise gidip önce kendinize bir çay alacaksınız, sonra müdürünüz ya da patronunuz gelene kadar Facebook, Twitter, bloglar dolanacaksınız. Sonra açıp maillerinize bakacaksınız.. Saat 10'a  gelirken bir kahve molası vereceksiniz falan.. Yalan mı salının kehaneti çıkmaya başladı bile şimdiden. Sallanıyorsunuz işte..

Bense dün çalıştım, ofisteki hayatınızı renklendirmeye nasıl yardımcı olurum diye dükkandaki bütün raflara göz attım. Bakın neler buldum sizin için. Ne kızıyorsunuz hemen "Bekir Abi yine reklama başladı" diye.. Size güzel güzel hikayeler anlatıyorum, keyifleniyorsunuz; ee oku oku nereye kadar? Biraz da dükkandan alış veriş yapsanız fena mı olur..


Şimdi efendim, ofiste arkadaşlarınıza " bana dokunmayın kafam zaten bozuk!", patronunuza ise "çalışmaktan beynim uyuştu!" imajı vermek hem de  kafanıza tatlı tatlı masaj yapmak istiyorsanız bu gördüğünüz, adı da kendi gibi esprili olan ve KDV dahil sadece 2,06 TL olan BOKOMA kafa masaj aletini öncelikle sepetinize atın.Kargo parası 4,90 TL vereceğiniz için devam edin alış verişe de değsin.. Dükkanda da işte buraya tıklayın.. 

klavye-temizleme-hamuru
Değerimi bilin, ofiste çaktırmadan eğlenmeniz için neler neler buluyorum size.. İşte bu da süper clean klavye temizleme hamuru. Canınız iş yapmak istemediğinde çıkarın bu renkli dezenfektan hamurunu çantanızdan, etrafınıza ve patronunuza "ne kadar titiz, bravo" dedirten bir temizliğe girişin.. Aslında eğlendiğinizi kim anlayacak ki! İşte buradan bakabileceğiniz bu mucize hamur da KDV dahil sadece 3,80 TL. Eğlenmek hiç de zor değil gördüğünüz gibi.. 
zavallı-fred-kalemlik
Ofiste eğlence tam gaz devam ediyor. İşte size Dead Fred Pen Holder, zavallı fred kalemlik .  Masum faydası, kalemlerinizi kaybetmemenizi sağlaması. Hain tarafı da içinizdeki canavarı susturmanın harika bir yolu olması.. Birine sinirlendiğinizde kaleminizi zavallı Fred'e saplama anını bir düşünün! KDV dahil sadece 4,79 TL. Hediyelik ürünlerin içinde altıncı sayfada sizi bekliyor. 

inek-desk-cleaner
Yazdınız yazdınız yanlış oldu, sildiniz masanız pis pis silgi kırıntısı! Tozlar masanızda birikmiş. İşte size bir eğlence daha. Pilli mini süpürge inek desk cleaner. Kıyafetlerinizdeki saç ve tozları da temizler üstelik. Temizlikçi Ayşe Teyze bile titizliğinize hayran kalacak, oysa siz eğleniyorsunuz.. KDV dahil 6,44 TL 'ye bir eğlence daha size..  İşte burada..

i-warmer

Bir de bu Usb Apple bardak Isıtıcısını aldınız mı, ofis artık sizin için gidilesi bir yer olacak. Klavyenin usb girişine takın, çayınız kahveniz sıcacık kalsın.. KDV dahil 14,04 TL. Efendim bu ürünü de dükkanımızın hayatı kolaylaştıran ürünler kategorisinin 27. sayfasında yani burada   bulabilirsiniz. 

Aslında hayatı güzelleştirmek, en sıkıcı anları bile keyfe dönüştürmek bizim elimizde görüyorsunuz. Şimdi salıya yakışır bir şekilde gönlünüzce sallanabilirsiniz artık. Küçük yaramazlıklar yapmak yaşımız ne olursa olsun hepimizin hakkıdır unutmayın. Geçenlerde bir slogan duymuştum, "Dünya bizim oyun alanımız" diyorlardı. Çok sevdim o sloganı ben..

Kalın sağlıcakla..
Hayali ve de yaratıcı, sizleri hep düşünen Ucuzcu Bekir Abi'niz size sevgilerini yolluyor..

Ucuzcu Bekir der ki:

Her türlü yorumunuz kabulümdür, yeter ki incitecek bir şey söylemeyin..

6 yorum:

  1. Çok şekersin Bekir abi:) Bu ürünleri alıp sırf eğlenmek için, çaycılık işi bile olsa ofis ortamında çalışmak isterdim şuan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sizin şekerliğiniz efendim:) Amacım sizi birazcık da olsa gülümsetebilmek, ee azıcık da dükkanımın reklamını yapıyorum bu arada:) Bende hikayeler bitmez, izlemede kalın, gülümsemeleriniz eksik olmasın:)

      Sil
  2. Eğlenceli ürünler, şu hamur gibi şeyi mıncırmak için almak lazım. Kocama şu ölü adam iyi gider. Hım şu ismi bokoma, bana dokunma gibi şey den korktum. Kafamı delecek gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmi bokoma, bana dokunma:) Ne güzel slogan buldunuz öyle:)Ben ondan denedim, kafaya çok iyi geliyor:)

      Sil
  3. aslında çok önce okumuştum bu yazıyı ve de bu ürünler çok hoşuma gitmişti, tek sorun bir ofis çalışanı olmamamdı :D Çok şirin yaratıcı ürünler bunlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Semra Hanım'cıım merak etmeyin sizin eviniz için şirin şeyler de bulurum ben, yeter ki siz isteyin:)

      Sil

Hakaret içermedikten sonra her yorum kabulümdür.